Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis

ZCM (Suzhou) Heavy Equipment Co., Ltd

Van goede kwaliteit Laag Koolstofstaalbuis voor verkoop
Van goede kwaliteit Laag Koolstofstaalbuis voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

ZCM (Suzhou) Heavy Equipment Co., Ltd

1
ZCM (Suzhou) Heavy Equipment Co., Ltd
De professionele uitvoer van staalproducten

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Importeur
Exporteur
Handelsmaatschappij
Grote Markt : Wereldwijd
Merken : ZCM
Aantal werknemers : 2000~5000
Jaarlijkse omzet : 200000000-400000000
Opgericht Jaar : 1998
Export pct : 80% - 90%

Zwaar het Materiaalco. van ZCM (Suzhou), Ltd werd opgericht in de volledige die dochteronderneming van 1998.One van de Technologieco. van Suzhou Thvow, Ltd (voorraad als „Thvow-technologie“, voorraadcode „wordt bedoeld 002564“), een high-tech, op verscheidene niveaus en uitvoerige grote moderne groep bezeten ondernemingen. In 2018 samengevoegd door Shanghai Electric Group Company beperkte.

Het bedrijf is een bekende onderneming in China, en in ontwerp professioneel geweest en de vervaardiging van niet genormaliseerde die drukvaten in de industrieën zoals de petrochemische industrie, de industrie van het steenkoolchemische product worden gebruikt, zuivert de chemische techniekindustrie, metallurgie, apotheek, photovoltaic energie, kernenergie, mariene techniekmateriaal, en de militaire industrie.

 

 

_daarnaast, ZCM ook gespecialiseerd in invoer en uitvoer staal plaat, staal structuur, staal pijp zaken, ver*strekken olie steunen, en gebruiken in de bouw field.built goed verhouding met ons klant in Azië, Zuid-Amerika, Midden-Oosten, Europa, en Zuid-Afrika. Ondertussen zijn wij op de diensteindgebruiker en zijn goed van karakters op de hoogte en het gebruik van materiële, professionele suggestie over producten kan worden aangeboden toen u nodig had.Momenteel, is ZCM een samenwerkings strategische leverancier op lange termijn aan nationale mega-bedrijven zoals Sinopec, PetroChina, CNOOC, Datang, Shenhua, CNCGC, en CHALCO geworden. Het heeft ook vriendschappelijke samenwerking met internationaal beroemde bedrijven zoals Shell, GE, SABIC, Linde, Luchtproducten, Technip, Hyundai, GS E&C, TOYO, BP gevestigd. Bayer, BASF, Fluor, GEA, Alstom en Topsoe enz. Samen met de verwezenlijking van ZCM-rivieroeverbasis, een uitvoerige op zwaar werk berekende materiaal productiebasis met integratie van werf-specifieke installatie, op zwaar werk berekend materiaal en verwante punten, en totstandbrenging van ontworpen productiecapaciteit, heeft het bedrijf zijn plaats in de productiebasis in China samen met CFHI, CSHI, en de Basis van het Voertuigportside van Shanghai genomen.

 

KLANTEN

Contactgegevens
ZCM (Suzhou) Heavy Equipment Co., Ltd

Contactpersoon: Mrs. Linda Gao

Tel.: 86-512-56739079

Fax: 86-512-56739013

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)